China Het Kwartshorloges van mensen fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Jennifer Zhang

Telefoonnummer : 86-13606927603

lopende band

Xiamen Nifer hoofdzakelijk belast met de horloges van de maniergift die lage en met een gemiddeld inkomen verdieners plaatsten, het heeft zes categorieën, silicone geleid horloge, aanraking geleid horloge, digitaal horloge, siliconehorloge, het horloge van het leerkwarts, legeringshorloge.

 

Ons team kan modetrend en markt prioritaire informations begrijpen, dan geven terugkoppelt snel aan klanten, zijn onze hoofdzakelijk klanten opslag en markt zoals wal-Mat, AVON, met tien jaar van ervaring, zijn wij kennen diverse verpakkingseisen en sommige relevante certificaten. Wij welocme OEM.

 

Welocome komt aan Nifer-Horloge te kiezen u houdt van! WEB: www.niferwatch.com

 

Xiamen Nifer Electronics Co.,LTD

Xiamen Nifer Electronics Co.,LTD

 

 

OEM / ODM

OEM: Onze OEM specialiteit is in het creëren van nieuwe modelontwerpen evenals het aanbrengen van embleemontwerpen en veranderingen. Onze fabriek in vasteland China is goed uitgerust om diverse grote OEM projecten te behandelen, in de komende dagen zullen wij ons beste om één van het beste op dit gebied proberen te zijn.

 

ODM: het ontwerpteam kan het idee van de klant helpen werkelijkheids in producten komen, bestaat uit zowel lokale als overzee talenten die dicht op de hielen van veranderingen in verschillende markttendensen volgen en dit vertaalt in producten met sterke innovatie toelatend Hoosam om handelsmerk, ODM en product onophoudelijk ontwerptoekenning te winnen.

 

 

 

R & D

Het Niferr&d team is begaafd zowel in ontwerp als onderzoek en die de ontwikkeling, op Sep, 2010, verhoogt een ontwikkelingscentrum met perfecte machines wordt uitgerust en andere faciliteiten met meer dan 45 nieuwe werknemers die professionele technici zijn. Wij verstrekken sterkere file zowel in het de steekproeveneffect als stiptheid; Om de internationale markttendensen in te halen, nemen wij aan soorten tentoonstellingen deel en de geavanceerde techniek te leren en te absorberen om te maken!

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in