China Het Kwartshorloges van mensen fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Jennifer Zhang

Telefoonnummer : 86-13606927603

Xiamen Nifer Electronics Co.,LTD

Opdracht

Om samenwerking gemakkelijk te maken.

 

Positie

Om dagelijkse manier, en gladde en trendy consumptiegoederen te bevorderen.

 

Cultuur

Groei, om de verantwoordelijkheid voor zich te nemen

 

Boor waarden uit

Oprecht, Vertrouwen, Kwaliteit

  • Xiamen Nifer Electronics Co.,LTD
  • Xiamen Nifer Electronics Co.,LTD
  • Xiamen Nifer Electronics Co.,LTD
  • Xiamen Nifer Electronics Co.,LTD
  • Xiamen Nifer Electronics Co.,LTD
Bedrijf Details:
Grote Markt: Noord-Amerika, West-Europa, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Handelsmaatschappij
Merken: Nifer Aantal werknemers: 50~100
Jaarlijkse omzet: 6Million-8 Million Opgericht Jaar: 2010
Export pct: 90% - 100%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

Xiamen Nifer Electronics Co. Ltd

Xiamen Nifer voornamelijk actief in de fashion gift horloges die lage en midden-inkomens gepositioneerd, het heeft zes catagories, siliconen leidde horloge, raakt onder leiding horloge, digitale horloge, siliconen horloge, lederen quartz horloge, lichtmetalen horloge.

We hebben kernteam met tien jaar ervaring in het horloge gebied, met kenmerk van de markt vooruitziende blik, gevoeligheid van de markt en de markt ervaring, ons team kan een feedback aan klanten snel te geven, onze hoofdzakelijk klanten zijn de winkels en de markt, zoals Wal-Mat, AVON, met tien jaar ervaring, zijn wij kennen verschillende verpakkingen eisen en enkele relevante horloge certificates.We welocme OEM.

Visie

Om 's werelds meest bekende producten van mode-consument trading platform.

Missie

Om de samenwerking gemakkelijk te maken.

Positie

Alledaagse mode en strak en trendy consumptiegoederen te promoten.

Cultuur

Grow up, om verantwoordelijkheid te nemen voor jezelf

kernwaarden

Oprecht, vertrouwen, kwaliteit

Geschiedenis

De geschiedenis vanaf 2010-2016

 

Mei 2010, M. Lu en Jennifer Zhang bouwden Xingda-Elektronikaco., Ltd in HK. Hoofdzakelijk bezig geweest met silicone digitale horloges, houden wij van ons bedrijf. Wij genieten van en concentreren ons op onze carrière. Wij antwoorden snel, bijna online 7*24h. De professionele fabrieksproductie, de sterke betekenis van kwaliteitscontrole, die goed bij het houden van spoor van markttendensen en de positieve samenwerkingshouding zijn onze voordelen zijn. Tegen de tijd dat, wij met de grootste 3 horloges samenwerken voer bedrijf van NY in, de V.S. Wij gaan de fabriekscontrole door BV voor Rechtvaardigheid over, Disney en creëren een legende van jaarlijkse het verkopen hoeveelheid voor silicone ionenhorloges en tikhorloges tot 1 miljoen.

 

Juli, 2011. Co. van de Niferelektronika, Ltd werd opgericht in Xiamen en het bedrijf diep belast met de horlogeindustrie, die met de productie van het horloge van het siliconekwarts, sport digitaal horloge, het aanrakingsscherm beginnen leidde horloges.

 

2013-2014, Jennifer Zhang met zijn team ontmoet de klant bij de gift van HK toont

 

Maart, 2015, het bedrijf wordt lid van de sociale openbare groep van de liefdeactiviteit en had de activiteit voor steun over 300 studenten, ouder, dicht communiceert de leraar

 

Sep 2015, woont het bedrijf de het Horlogemarkt van HK, in de tentoonstelling bij, heeft ons uniek digitaal horloge 15 klantenplaats een orde bij de cabine aangetrokken, er 8 klanten bleef zijn weer in orde brengen, zeer prijzenswaardig.

 

Maart 2016, de bedrijfbeweging aan de Proef vrijhandelsstreek in Xiamen, die bijna de luchthaven ongeveer 10 minuten, 20 minuten aan het het Noordenstation. De schaal breidde zich aan 500m2, grootste Fedex uitdrukkelijk uit en SF uitdrukkelijk in ons park die ons een groot gemak voor goederenoverdracht brengen.

 

Wij voegen ook een verpakkingslijn voor producten verpakking en ontwerp toe.

 

Sterk wij geloven dat is het levensonderhoud onze vertrouwelijke klantenproducten en kwaliteitscontrole zeer belangrijk principe in zaken.

 

Nu hebben wij 5 Teams:

 

1: Digitale die horlogevervaardiging (in Quanzhou, Fujian wordt gevestigd. Wij doen alle werk van het bewerken opstelling, plastic injectie, silkscreen druk, assemblage, verpakking, en ontwerp)

 

2: Geleide die horlogevervaardiging (in Shenzhen, Guangdong wordt gevestigd. Specialiseer me in geleide beweging en let op assemblage, ben ik trots van dat wij het unieke aanraking geleide horlogeontwerp in de wereld hebben)

 

3: De fabriek van het kwartshorloge ((in Shenzhen, Guangdong wordt gevestigd die. Specialiseer me in allerlei legering, leer, midden en die de hoge horloges van het eindkwarts, Fabriek is Rechtvaardigheid tegen Mei 2016 wordt goedgekeurd)

 

4: Siliconefabriek ((in Shenzhen, Guangdong wordt gevestigd die. De vaardigheden van de vooruitgangsproductie steunen ons om diverse banden van het siliconehorloge, toebehoren in hoog eind te maken. De fabriek is controle door Rechtvaardigheid in 2011)

 

5: Drukfabriek (in Dongguan, Guangdong wordt gevestigd die. Specialiseer me in de druk van de wateroverdracht, fotodruk, overdrachtdruk, om ons te steunen maak divers patroon op horloges om meer manier en mooie stijl) ertoe te brengen

Dienst

De Elektronikaco. van Xiamennifer, Ltd -2015 Horloges dat „goede vibes“ uitspreidt! 

 

In 2015, heeft de markteconomie enorme veranderingen ondergaan. Het is nu volledig van kansen en uitdagingen. Wij hebben verkozen om voor elke uitdaging te staan, terwijl het gebruik maken van van elke kans. Wij zullen initiatieven nemen, doen ons eigen deel goed, en doorgeven „goede vibes“.

 

1: De hartstocht drukt altijd onze eerlijkheid uit en communiceert eerlijk met klanten. 

 

2: Verplichtingen – houd onze beloften aan klanten, lever producten op tijd, verzeker kwaliteit en handhaaf marktaandeel.

 

3: De verantwoordelijkheid is uiterst nauwgezet en nauwkeurig, is bij elk detail aanwezig, en verbetert de dienstkwaliteit.

 

4: De appreciatie – Zorg voor onze partners met medeleven, aandeel van middelen voorziet, en geeft wederzijdse steun.

 

5: Toewijding – overweeg problemen vanuit het perspectief van de klant.

 

6: Vertrouwen – hebben geloof in onze capaciteit en bereidheid om de klanten te steunen.

 

7: Win-win – het personeel kan zich ontwikkelen, leverancierswinst, klantenwinst, profiteren wij, en wij allen profiteren gelukkig! 

 

Nifer waardeert de steun van alle klanten en zijn teams en partners. Wij verheugen ons op win-win samenwerking op lange termijn met u!

Ons Team

Nu heeft ons team:

 

1-digitaal horlogefabriek 

(Gelegen in de Provincie van Quanzhou assembleert Fujian die model is, productie, druk, inpakkend en roept de één pakketdienst in het leven)


 

2-geleid horlogefabriek

(Gelegen in Shenzhen Guangdong die heeft gewerkt aan professinal LEIDENE beweging en de horlogeindustrie 15 jaar. Wij zijn trots van dat onze ontwerper zijn uniek. )

 

3-kwarts Horlogefabriek

(Gelegen in Shenzhen Guangdong, wat roestvrij staal en hoog-en-medio-eind hoofdzakelijk kwartshorloge produceren. In 2016, de Fabriekscontrole van de pasrechtvaardigheid)


 

4-silicone Fabriek

((Gelegen in Shenzhen, Guangdong. De vaardigheden van de vooruitgangsproductie steunen ons om diverse banden van het siliconehorloge, toebehoren in hoog eind te maken. De fabriek is controle door Rechtvaardigheid in 2011)


 

5-gedrukt Fabriek

(Gelegen in Dongguan, Guangdong. Specialiseer me in de druk van de wateroverdracht, fotodruk, overdrachtdruk, om ons te steunen maak divers patroon op horloges) mooier en modieus te worden

  • Giulia La Greca

  • Jonathan Sorensen

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in